0143 - 61 55 55beautybyka@hotmail.com

Microblading i Motala

Microblading för dig i Motala

Är du i behov av att få hjälp av microblading och bor i Motala eller i någon annan stad eller ort i dess närhet? I så fall passar nog vår frisörsalong Beauty by K&A dig väldigt bra. Här finns det möjlighet att få hjälp med det mesta, som de flesta frisörer hjälper till med. Microblading är den senaste tekniken inom kosmetisk tatuering, där man lägger tunna snitt i överhuden av pigment och skapar nya strån. Det är en semi-permanent tatuering, som håller i ca ett  till tre år. Vi har med hjälp av en lång erfarenhet och en gedigen kompetens möjlighet att hjälpa dig att erhålla ett strålande resultat. Vi värdesätter våra kunder och vi lägger därför ner väldigt mycket kraft, tid och energi på att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Ingen som kommer till oss skall lämna vår salong utan att han eller hon är 100 procent nöjd med resultatet, servicen och annat som vi hjälper till med. Om du tycker att detta låter vettigt, så har du kommit helt rätt.

Vad gör vi för våra kunder?

Man kan få hjälp med olika typer av tjänster här på vår firma, Beauty by K&A. Förutom sedvanlig klippning, så kan man även anlita oss för microblading, hudvård, ögonbrynstatueringar, gelenaglar och lashlift med mera. Om du vill veta mera om våra tjänster, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Vem kan få hjälp av oss?

Det som är tjusningen med vår frisörsalong är att alla kan komma till oss för att erhålla hjälp med klippning, microblading eller någon av våra övriga tjänster. Det innebär att om du bor i eller i närheten av Motala, så passar vår frisörsalong, Beauty by K&A dig väldigt bra. Med hjälp av träget arbete har vi frisörer bara blivit bättre och bättre med tiden. Vi försöker hela tiden att bli bättre och effektivare i vårt arbete. Detta har blivit möjligt mycket tack vare våra kunder, som alla är intresserade av unika frisyrer. Vi brukar säga att inget uppdrag är det andra likt. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.